Nový tiskový stroj Durst P5 - 350

23. 3. 2020

Skupina tiskařských strojů v tiskárně Eclipse Print v Praze byla v březnu rozšířena o novou digitální tiskárnu Durst P5 - 350. Tento stroj umožňuje tisk jak z rolí, tak jednotlivých archů v šíři až 3,5 m, a to ve vysokém rozlišení až 1 200 dpi.
V nejbližší době budou stejnou tiskárnou vybaveny všechny další ostatní tiskárny Eclipse Print v Polsku, Slovinsku a Maďarsku.
 
Platforma Durst P5, rozšířená o dvě nová hybridní tisková řešení pro tisk rolí a archů a vybavená softwarem Durst, kombinuje vynikající kvalitu tisku, vysokou produktivitu a efektivitu.
 
Jako jeden z předních evropských poskytovatelů komplexních velkoformátových tiskových řešení v oblasti OOH, P.O.S a P.O.P se v Eclipse Print snažíme nejen vyhovět neustále rostoucím požadavkům trhu grafické reklamy, ale také je aktivně ovlivňovat díky našim neustálým inovacím a investicím do rozvoje.
 
Jsme velmi rádi, že můžeme našim zákazníkům nabídnout další rozšířené výrobní možnosti, a ještě lépe tak vyhovět a splnit jejich náročné požadavky v budoucích realizovaných projektech.

Více novinek