Eclipse Warsaw nová adresa

29. 7. 2013

Máme to potěšení Vás informovat, že naše tiskárna ve Varšavě v červenci 2013 přestěhovala do nových prostor do Ursynów, Baletowa 117. Součástí projektu byla také instalace nejnovějšího modelu pětibarevného ofsetového stroje KBA 205. Přemístění bylo dokončeno v průběhu pěti dnů a všech naše technologie jsou nyní plně funkční. Hi-tech stroje jsou nyní uspořádány v moderní výrobní hale s optimálním logistickým přístupem blízkosti varšavského letiště a dálničnímu okruhu.

Pro vaše POS stojany, billboardy, megaboardy, backlighty, plakáty, dekorace a další grafické produkty vedle nové KA205 5c máme také Turbojet, dva 5m široké UV tiskové stroje Expedio a HP latex L2650 pro produkty s vysokým rozlišením jsou nyní připraveny. Dokončení zajišťuje široká škála strojů od samolepící laminace, tepelné laminace, lepení, digitální řezání na automatickém výsekovém stroji.

Jste srdečně zváni k návštěvě našeho nového výrobního místa s pohodlným přístupem autem i městskou hromadnou dopravou. Rádi Vám představit naše nové technologické možnosti, širokou škálu materiálů světových značek, jakožto i odpovídající ekonomickou volbu pro každý typ výrobku.

NOVÁ ADRESA:

ECLIPSE S.A.

BALETOWA 117

02-867 WARSAW

 

Více novinek