ECLIPSE – HRDÝ PARTNER MS VE FLORBALU

9. 1. 2019

 Po deseti letech se do České republiky vrátila v prvním prosincovém týdnu největší světová florbalová akce – Mistrovství světa mužů. 16 nejlepších týmů, velká show, elitní zápasy, bouřlivá atmosféra.  

Kompletní branding pražské O2 areny a Aréně Sparta na Podvinném mlýně, kde se akce konala převzala společnost Eclipse.

Největší kompletní branding v historii nejmodernější multifuknční haly v Evropě s kapacitou 17000 diváků a na přípravu a aplikaci pouhých 48 hodin!

Kompletní zaměření dispozic, výběr vhodných materiálů ve shodě s přísnými bezpečnostními normami O2 arény to vše jsme zvládli v rekordně krátkém termínu. 

Pro celou akci jsme použili kompletní portfolio téměř všech materiálů se kterými pracujeme: tisk billboardů, bigboardů, plakátů do CLV vitrín, velkoplošných plachet, kilometry netkaných textilí pro aplikaci ve fanzónách na plotech. Výroba 3D kartonových dárkových krabiček pro partnery, podlahové folie, světelné fotostěny, prezentační systémy, saténové dekorace do VIP prostor, kartonové poutače, magnetické aplikace, potištěné koberce, podlahový pochozí linoflor materiál, lehčené kapa desky, kartony, plasty od síly 1mm do 1 cm, polepy herních mantinelů, rol lupy, bechaflagy, vlajky na stožáry… zkrátka veškeré reklamní aplikace, které si lze představit. 

Vše v rekordním čase, na míru, profesionálně, včetně instalace a deinstalace. 

Díky našemu tiskovému zázemí, portfoliu materiálů, technologií a letitým zkušenostem v oboru dokážeme připravit, navrhnout a obrandovat jakýkoliv event, sportovní či společenskou akci, včetně těch největších a nejnáročnějších. 

I přestože to našim reprezentantům nakonec „necinklo“, zůstáváme hrdými partnery Českého florbalu a děkujeme za nezapomenutelný zážitek!    

Více novinek